UPDATE: Amicalul Ripensia – Şoimii a fost anulat, lipovanii au portarii accidentaţi

by Sorin Haut

UPDATE: Şoimii Lipova a declinat în cele din urmă invitația Ripensiei, după ce ambii săi portari, Iliescu şi Buta, s-au accidentat. Aşadar, amicalul programat pentru mâine, la Timişoara, a fost anulat.

Ştire iniţială: Ripensia şi Şoimii Lipova se vor întâlni mâine dimineaţă, de la ora 11, pe arena din Ciarda Roşie, fără accesul spectatorilor, anunţă site-ul oficial al celor de la Ripensia Timişoara. Cele două formații s-au mai întâlnit în două rânduri în pre-sezon când şi-au împărţit victoriile, 3-2 pentru Lipova în primul joc şi 4-1 pentru Ripensia, în revanşă. După ce nu a jucat în etapa inaugurală din Liga 2, ca urmare a cazurilor de Covid-19 din tabăra celor de la FCU Craiova, „Ripi” va susţine primul meci oficial de abia în weekend-ul 11-12 septembrie, când va evolua la Ploieşti, cu Petrolul. Timişorenii au etapă liberă în acest sfârşit de săptămână, ca urmare a numărului impar de echipe.

Şoimii Lipova ar putea debuta în noua stagiune din Liga a III-a peste zece zile, dar FRF nu a anunţat componenţa seriilor şi nici nu a stabilit încă ţintarul, astfel că trupa lui Flavius Sabău îşi continuă şirul amicalelor, majoritatea în compania unor divizionare secunde. Profitând de testarea pentru coronavirus, Lipova este cea mai activă dintre divizionarele terţe arădene în jocuri de verificare şi se anunţă a fi una din candidatele la promovare, în sezonul viitor.

Facebook Comments