AJF-urile au videoconferinţă cu FRF. Ligile inferioare, ca şi încheiate

by Rusu Flavius

Joi, 7 mai, de la ora 11, va avea loc o videoconferință între Federația Română de Fotbal și Asociațiile Județene de Fotbal, în care se vor discuta termenii după care campionatele își pot începe disputarea meciurilor și încheierea sezonului pe teren. Sau, în caz contrar, se va conveni pentru anularea sau „îngheţarea” campionatelor, mai ales că la acest nivel un protocol medical complicat, anti coronavirus, este imposibil de îndeplinit.

Probabil se vor trage concluzii mult mai rapide decât în cazul eşaloanelor doi şi trei, cu şanse mai mari de continuitate.  Aşadar, joi vom şti mai multe informaţii, pe care AJF-urile le vor comunica şi echipelor din campionatele judeţene. AJF Arad, cu preşedinte interimar Andras Mako, a anunţat şi ea anularea celor 31 de competiţii juvenile de nivel naţional, ca urmare a comunicatului FRF.

„Cupa Satelor, Cupa Tymbark Junior și Fotbal și feminitate, întrerupte și ele în urma deciziei Comitetului de Urgență din 9 martie, se amână pentru toamnă, datele de disputare urmând să se stabilească ulterior, în funcție de evoluția situației în ceea ce privește epidemia COVID-19”, mai anunţă AJF-ul arădean.

Facebook Comments