AJF Arad ia pulsul afiliaţilor, pentru a decide cum încheie actuala stagiune

by Rusu Flavius

AJF Arad îşi chestionează afiliaţii în privinţa reluării actualei stagiuni, mai exact dacă se mai pot continua campionatele în condiţiile protocolului impus de autorităţi şi dacă cluburile au resurse financiare pentru a duce la bun sfârşit sezonul. Probabil că Ligile V şi VI vor fi îngheţate, iar în eşalonul patru ar putea fi organizat un eventual play-off între primele patru sau şase echipe, o altă variantă fiind disputarea unui baraj judeţean între primele două clasate, Victoria Zăbrani şi Frontiera Curtici, despărţite în clasament de doar puncte.

Cert este că se aşteaptă intrarea în luna iunie, când în funcţie de relaxarea acelui protocol pe sănătate, se va lua o decizie cu privire la modul de finalizare a actualei ediţii. În clasamentul Ligii 4 Arad, primele şase poziţii sunt ocupate de Zăbrani, 40 de puncte, Curtici, 38, Păuliş 28, Sântana 27, Ineu 26 şi Şimand, 25 de puncte.

Mai jos aveţi comunicatul transmis de AJF-ul arădean, cu privire la chestionarea afiliaţilor:

„Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, întrunit în mod statutar, în prezenţa tuturor membrilor săi, a adoptat următoarele decizii:

– Având în vedere necesitatea reluării competițiilor sportive la nivel județean s-a stabilit un chestionar, prin care afiliații să își poată exprima dorinţa în ceea ce priveste începerea campionatelor judetene de Liga a 4-a, Liga a 5-a, Liga a 6-a.

– Chestionarul va fi transmis până în data de 27.05.2020, ora 16.00 pe e-mail-ul AJF ARAD, office@ajfarad.ro sau nr. fax0257256762.

Notă: decizia de reluare a competițiilor este luată sub rezerva hotărârilor date de către autorități.”

 

 

 

Facebook Comments