AI BURTA MARE? CE HAINE SA PORTI CA S-O ASCUNZI

by Sida Voicu
Femeile cu câteva kilograme în plus sau care abia au născut vor să-şi ascundă burticile inestetice. Dacă te numeri şi tu printre ele, vezi ce fel de haine ar trebui să se găsească în garderoba ta.

Bluze drapate

Evită bluzele strâmte sau care au bandă elastică la bază, în schimb poţi purta unele mai lărguţe şi eventual drapate în partea de jos. În plus, poţi îmbrăca mai multe straturi – un tricou lung sub un cardigan şi mai lung ar putea lua atenţia de la burtică. Şi sacourile pe care le porţi ar trebui să fie cambrate, ca să îţi evidenţieze talia.

Pantaloni cu talie medie

Pantalonii cu talie înaltă şi talie joasă nu fac decât să-ţi scoată în evidenţă burta, aşa că trebuie să porţi din cei cu talie medie. Nu îţi cumpăra perechi prea strâmte, dar nici prea largi, ci pantalonii drepţi ar fi cea mai bună alegere.

Rochii

Rochiile cele mai bune pentru a ascunde burta sunt cele care îţi pun talia în evidenţă şi au fuste mai largi. De exemplu, poţi purta rochii lungi cu fuste care încep imediat de sub bust sau rochii midi cu talia accentuată, ce vor atrage atenţia de la burtică. De asemenea, dacă ai un decolteu frumos, foloseşte-te de el! Dacă vrei să porţi rochii mai strâmte, poartă din cele cu drapaje peste bust şi abdomen.

Costum de baie

Când îţi alegi costumul de baie, ai vrea să arăţi totuşi bine, nu să-ţi laşi burta să atârne pe afară. Aşa că poţi opta fie pentru un costum de baie întreg, în stil retro (partea chilotului să fie de tip boxer), ori pentru un costum din două piese, iar chilotul să fie cu talie înaltă.

Facebook Comments