Agnieszka Radwanska a făcut, sâmbătă, marele pas

by Dana B.

Jucătoarea de tenis  Agnieszka Radwanska s-a căsătorit, sâmbătă în Polonia, cu partenerul ei de lungă durată Dawid Celt, scrie WTA Tennis.

Locul 10 în lume, Aga Radwanska a s-a căsătorit cu Celt, iubitul ei de mai mulţi ani, care îi este şi partener de antrenament. La ceremonia sportiva a avut alături familia, prieteni și colegi apropiați din circuitul WTA.Dintre colegele din circuitul de tenis la nuntă au particiat Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Marta Domachowska și tenismanul Jerzy Janowicz.

Wozniacki a deconspirat planurile de nuntă ale Radwanskăi anul trecut la US Open, unde a a vorbit despre faptul că trio-ul fosrmat din ea, Radwanska și Kerber, au reușit să rămână apropiate de-a lungul anilor petrecuți în circuit.„Aga se căsătorește, așa că dintr-o dată ne-am dat seama că vrem doar o călătorie între fete, dar este greu când toată lumea are propriul program”, a spus atunci Wozniacki. „Nu suntem despartite, dar uneori avem prioritati diferite sau este o perioadă mai aglomerată – dar, da, încă mai bem o cafeaua si stăm de vorbă și ne simțim bine”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments