AGLOMERATIE LA REUNIREA SEBISULUI: ROMAN, BIER SI TATAR SUNT CA SI REZOLVATI

by Sorin Haut

Naţional Sebiş s-a reunit în această seară sub comanda lui Adrian Abrudean, care la primul antrenament a avut la dispoziţie un lot numeros, format din 25 de jucători. Mulţi nou veniţi sunt însă în probe, sau încă nu au bătut palma cu „alb-albaştrii”, singurul care şi-a pus semnătura pe un contract fiind fostul cugirean Ionuţ Radu. Printre cei prezenţi la reunirea Sebişului se numără Marius Roman, fost mijlocaș al UTA-ei, anunţat deja drept o certitudine sau atacanții Andor de la Oșorhei şi Șulea, de la Zalău.

Multe nume noi, puţine certitudini

Roman este jucătorul nostru, cum de atlfel îi pot numi şi pe Bier şi Tătar, de la Ineu, cu care ne-am înţeles. Nu îmi place să numesc sau să fac referire la alţi jucători noi, dar probabil în această săptămână vor semna şi alţii, îmi doresc ca până cel târziu în 28 iulie, când începem cantonamentul pe plan local, să definitivăm lotul în proporţie de 80-90%”, ne-a declarat „Ştili” Abrudean. Pentru a proteja gazonul arenei proprii, unde s-au efectuat lucrări, Sebişul se va antrena pe terenurile din Buteni şi Bîrsa.

Sâmbătă, amical cu UTA BD

Miercuri este programat un amical în familie, cu Naţional Sebiş II, iar sâmbătă de la ora 11 un test cu UTA BD, probabil la Şiria sau pe „Motorul”. Sebişul nu a renunţat încă la gândul ligii secunde, dar echipa este pregătită pentru orice variantă: „Vedem ce decizie va lua federaţia, dar cei din staff-ul tehic suntem pregătiţi pentru orice variantă. Vrem să facem un campionat foarte bun şi să ne atingem obiectivele”, mai spune Abrudean.

Facebook Comments