Afacerist arădean, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete

by Andreea Radu

Un om de afaceri din Arad, care o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuși să dea declarații în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea și aparate de cafea, a declarat, joi, pentru Mediafax, că o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârșitul anului 2015. Asta după ce Daniela Dincă a avut o relație cu un fost partener de afaceri italian de-al său, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an.

Ea locuiește în Arad în acest moment. Eu am cunoscut-o în Italia, unde locuia domnul Albiero, fiind fata care avea grijă de sora lui, care era bătrână. Domnul Albiero m-a rugat să-i găsesc un avocat pentru că avea o problemă la Timișoara, un dosar penal pentru furt, lucra la o farmacie veterinară de unde a furat o sumă de bani. I-am găsit avocatul respectiv, s-a plătit prejudiciul din dosarul respectiv, patronul respectiv și-a retras plângerea„, a afirmat Nicolae Cilan.

De asemenea, omul de afaceri susține că fiica lui Gheorghe Dincă a fost măritată la un moment dat și a divorțat. Astfel, în prezent, în acte, Daniela nu mai folosește numele Dincă, ci Bălan, al fostului soț.

Culmea, ea și-a păstrat numele de Bălan, nu de Dincă, nu știu de ce, nu știu ce motive o fi avut, probabil cunoștea foarte bine trecutul tatălui. Ea se numește Bălan Daniela Florentina, nu Dincă, dar tot fiica lui rămâne, chiar dacă se numește Bălan”, a precizat Nicolae Cilan.

Omul de afaceri din Arad a mai afirmat că îl cunoaștea pe investitorul italian cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relație de mai mulți ani, căruia el îi cumpăra terenuri în România.

Eu o cunosc de la sfârșitul anului 2015, începutul anului 2016. Eu deja făceam afaceri cu el când l-a cunoscut Daniela Dincă, eu achiziționam pentru el terenuri agricole în România”, a declarat Nicolae Cilan.

Bărbatul a spus că Daniela Dincă a ajuns administrator al unui domeniu de vânătoare, deținut de iubitul italianul Giorgio Albiero, postură din care se ocupa să le ofere tot „ce au nevoie” investitorilor străini care veneau în România.

Unor cetățeni italieni le-a propus să le aducă fete pe domeniul de vânătoare, se duceau fete la anumite persoane, care veneau cu acte sau nu. Nu știu dacă erau minore sau majore, că nu le-am cunoscut. Tuturor investitorilor care vin în România le place și să se distreze. Știu că ea se ocupa de tot ce aveau nevoie respectivii. Mai știu că la hala din Ineu se duceau fete pentru ei, pentru angajații lor de către fratele Danielei, și din zonă, și din afara zonei. Sau în Dealul Viilor, unde ei mai au o proprietate, acolo ei aduceau fete și se distrau. Asta mi-au spus asociații mei. Sunt investitori italieni dispuși să dea declarații în acest sens”, a declarat Nicolae Cilan.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments