Afaceri necurate la Sântana. Primăria vinde un teren la preț de nimic

by Paul Anghel

Administraţia locală din oraşul Sântana este pusă la zid de localnici, după ce a decis să vândă la un preţ de nimic un teren aflat în zona centrală a oraşului.

Localnica Irina Rus a lansat, pe reţeaua Facebook, critici la adresa administraţiei PNL din Sântana şi acuză interese obscure. Aceasta afirmă că un teren similar a fost vândut de către un privat, în urmă cu puţin timp, la un preţ mult mai mare.

Concret, Irina Rus spune că o tranzacţie cu un teren de aceleaşi dimensiuni a fost vândut cu jumătate de milion de euro, spre deosebiure de Primăria Sântana care vrea să vândă cu 15.300 de euro.

“Având în vedere evenimentele deloc plăcute care au avut loc zilele trecute în Sântana am obligaţia şi datoria faţă de locuitorii orașului nostru sa vă informez că va avea loc în data de 1 februarie o licitaţie de vânzare a terenului în suprafaţă de aproximativ 1.800 de metri pătrați, situat în centrul orașului lângă Primaria Sântana, la incredibilul preţ de 15.300 de euro, fapt care mă duce la întrebarea că în luna decembrie s -a deschis un mare magazin pe o suprafaţă aproape la fel (cumpărat de la privat) care a costat aproximativ o jumatate de milion de euro, oameni buni !!!

DAAA, aţi auzit bine şi mă întreb. ..care este interesul administrației locale să vindem aşa ieftin acest pământ, care este al oraşului nostru? Pt cine aţi pregatit acest teren, domnilor ? Cui vreţi să îl daţi?

Nu avem nevoie de bani în bugetul local? Unde aţi mai pomenit să vindem cu 8 euro metrul pătrat, când preţul real al zonei centrale este de aproximativ 100 de euro metrul pătrat!

Dragi prieteni, este zona centrală a oraşului Sântana. Cei care doriţi participaţi la licitaţie să cumpăraţi acest teren pentru că altfel cu siguranţă se vor gasi cei INTERESAŢI de asemenea OFERTĂ facută din partea conducerii Primăriei Sântana!

Când avem ceva bun pt oraşul nostru vindem pe bani de nimic …aşa se procedează la noi!”, a răbufnit Irina Rus pe reţeaua Facebook.

Facebook Comments