Adriana Bahmuţeanu continuă acuzațiile la adresa fostului soț

by Cristian Dobre

Adriana Bahmuţeanu continuă acuzațiile la adresa fostului soț. Fosta prezentatoare tv  a fost invitată la „XNS”, unde a dezvăluit că Silviu Prigoană a fost tratat, în urmă cu doi ani, într-o clinică de psihiatrie.
„În urmă cu câteva emisiuni spunea că el nu are nicio boală şi că eu sunt nebuna. Actele astea sunt răspunsul unei clinici unde Prigonă a fost tratat. Prigoană a reclamat nişte probleme de memorie. Clinica este de psihiatrie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la XNS. „Clinica a răspuns că Silviu Prigoană a fost prezent, în urma apariţiei unor tulburări de memorie, la un examen psihologic. În prezent, domnul Prigonă nu este în evidenţa noastră pentru niciun tratament”, a fost răspunsul clinicii oferit în 2017, în urmă cu doi ani, potrivit XNS.
Silviu Prigoană este din nou în scandal cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și-a reclamat fosta consoartă la poliție, după ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor. Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă marți seară în cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a dezbate subiectul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments