ADRIAN TOLEA: „TRIUNGHIUL ROSU PSD-PC-UNPR ESTE NOCIV PENTRU ROMANIA“

by Cosmin Mihuta

Adrian Ţolea, prim-vicepreşedintele PDL Arad, consideră că România are nevoie de o stabilitate politică, nu de circul pe care îl face USL în momentul de faţă. „În toată această intrigă politică, un rol esenţial îl are Partidul Conservator. Chiar dacă în spaţiul public nu s-a remarcat cu o implicare pozitivă, prin jocurile de culise la nivel naţional, făcute în momente cheie, au reuşit să se «lipească» de guvernare. De la «soluţia imorală» din 2004, când au intrat în parlament pe listele PSD, abandonând apoi alianţa pentru a intra în Guvernul Tăriceanu, acum PC se dovedeşte o «soluţie mortală» pentru liberali, încercând să rupă alianţa cu aceştia şi, ca următor pas, să scoată PNL de la guvernare”, a declarat Adrian Ţolea. Acesta subliniază că în ciuda faptului că PC nu a avut niciodată sprijinul direct al electoratului, reuşeşte să se strecoare la guvernare.

„Actualul «triunghi roşu», format din PSD, UNPR şi PC, este nociv României. Asistăm la o luptă a intereselor politice personale şi de grup, iar actul de guvernare nu mai există”, a completat prim-vicepreşedintele Ţolea.

De asemenea, acesta a făcut referire şi la filiala locală a conservatorilor. „Practic, administrativ şi politic, aceştia sunt inexistenţi. Se remarcă doar prin polemici, date statistice «umflate», primite de la Centru şi o veşnică atitudine de «Gică contra». Din fericire, la Arad PC n-a reuşit să se impună nici ca soluţie imorală, nici mortală”,a mai afirmat Adrian Ţolea.

Facebook Comments