Adrian Todor: „PNL pune pumnul în gură pensionarilor“

by Andreea Radu

Arad. În guvernarea PNL a devenit infracțiune curajul de a cere public miniștrilor să respecte legile în vigoare. Pensionarii care au acest curaj sunt amendaţi, în timp ce liderii PNL care încalcă interdicţiile impuse prin lege nu păţesc nimic.

„PNL foloseşte instituţiile statului pe post de poliţie politică şi pune pumnul în gură pensionarilor. Poliţia a ajuns imediat la uşa unui amărât de pesionar şi l-a amendat pentru simplu fapt că îşi striga revolta în stradă şi cerea guvernului PNL să respecte legea şi să nu-i taie drepturile.

Este exact ca pe timpul lui Ceauşescu. Cine critică guvernarea se alege cu amenzi sau cu dosare penale. Următorul pas al guvernării PNL va fi să-i aresteze direct pe cei care au curajul să le spună guvernanţilor să respecte drepturile oamenilor şi legile în vigoare. Asta în timp ce nimeni nu are curajul să-i deranjeze pe mahării PNL, Orban, Rareş Bogdan, sau Costel Alexe. Organele de ordine, care ar fi trebuit să sancţioneze încălcarea legii în aceste cazuri nu au făcut nimic. Orban şi-a stabilit singur amenzile după cheful din biroul Guvernului cu whisky şi trabucuri, din Starea de urgenţă.

Rareş Bogdan a fost declarat idiotul săptămânii în presa britanică, dar nu a primit nici o amendă de la poliţia română, după cheful cu 100 de persoane dintr-un restaurant din Cluj care, conform legii trebuia să fie închis.

Costel Alexe nu a fost deranjat nici măcar cu o întrebare după ce a băgat 100 de penelişti în şedinţă, fără măşti, în  cortul unui restaurant din Iaşi care, de asemenea, trebuia să fie închis în acel moment, conform prevederilor legale în vigoare“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Facebook Comments