Adrian Todor: „Iohannis și Guvernul PNL blochează aplicarea legile bune susținute de PSD și adoptate de Parlament“

by Andreea Radu

Legile bune propuse/susținute de PSD și adoptate de Parlament sunt blocate iar aplicarea lor este întârziată cu premeditare de președintele Iohannis și PNL, în pofida urgenței impuse de criza pandemiei, din motive strict egoist-politicianiste. „Ajutor consistent pentru sute de  mii de oameni și zeci de mii de companii NECESAR ACUM este amânat prin tergiversări repetate – retrimiteri ale legii în Parlament ori contestări la Curtea Constituțională. Este situație de urgență. Oamenii și economia au nevoie sprijin. Parlamentul a lucrat și a finalizat rapid dezbaterea și adoptarea unor prevederi legale utile și necesare, care însă în loc să fie aplicate rapid, sunt blocate cu bună știință ori de președintele Iohannis ori de PNL.

Oamenii și firmele au nevoie ACUM de ajutorul prevăzut în acele legi. ACUM, când e greu, pe perioada stării de urgență, sunt necesare promulgarea și aplicarea legilor de sprijin. Mai târziu ele devin caduce! Tragerile de timp cu premeditare, refuzul de promulga o lege imediat ce a fost adoptată de Parlament,  retrimiterea unor proiecte în Parlament, așa cum a făcut Iohannis cu proiectul prin care Parlamentul îmbunătățise OUG cu privire la acordarea șomajului tehnic, ori prin contestarea la CCR, așa cum a făcut PNL, cu proiectul facilităților fiscale, care elimina dobânda la dobândă, sunt  gesturi făcute dintr-un egoism electoral feroce, de a nu permite adversarilor politici să câștige puncte electorale…

NU OAMENII, NU ECONOMIA, NU FIRMELE ÎN DIFICULTATE REPREZINTĂ GRIJA CEA MARE, PRIORITATEA ESENȚIALĂ A PNL și A PREȘEDINTELUI IOHANNIS ci STRICT INTERESUL LOR ELECTORAL, ALEGERILE!“, susține deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Facebook Comments