Adrian Minune își aniversează ziua de naștere

by Cristian Dobre

Bucurie mare în familia lui Adrian Minune! Astăzi, celebrul manelist împlinește frumoasa vârstă de 46 de ani. Și cum un astfel de eveniment nu avea cum să treacă neobservat, superba lui fiică, artista Karmen, a făcut un gest emoționant pentru tatăl ei încă de la primele ore ale zilei.

Adrian Minune este un bărbat tare norocos. Artistul a devenit cunoscut în toată România, dar și peste hotare, reușind să-i încânte pe toți atât cu prezența, cât și cu vocea lui prin fiecare melodie sau la fiecare eveniment la care participă. Viața lui sentimentală este la fel de frumoasă, având în vedere că se poate lăuda cu o familie perfectă, pe care mulți și-ar dori-o.

Adrian Minune își aniversează ziua de naștere
Urmașa lui Adrian Minune, fiica lui Karmen, îi calcă cu desăvârșire pe urme, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Cei doi și-au fost mereu alături și au împărțit și bune și rele, fiind mereu acolo să se susțină reciproc.

Ce mesaj i-a transmis fiica lui, Karmen

Fiica lui Adrian Minune a demonstrat că este foarte mândră de tatăl ei pentru buna creștere pe care i-a oferit-o, ajutând-o de fiecare dată când a avut nevoie. Așadar, astăzi, cu ocazia aniversării manelistului, artista i-a transmis un mesaj plin de emoție, ce cu siguranță le-a adus zâmbetul pe buze fanilor.

Așa cum se poate interpreta din mesaj, Adrian Minune este un mare exemplu pentru fiica lui, Karmen. Cântăreața a ales să-i mulțumească public pentru toate eforturile depuse, spunând că-l divinizează.

„Trăiască regele! Astăzi s-a născut o legendă! La mulți ani, regele meu. Îți mulțumesc pentru fiecare noapte petrecută departe de casă, fiecare picătură de sudoare. Voi munci toată viața mea ca să te fac mândru. Te divinizez!”, a scris Karmen pe Instagram, în dreptul unei imagini de colecție cu ea și tatăl ei.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments