ADRIAN ENACHE VREA UN MILIARD DE LA MOCULEASCA

by Calin Moga

Adrian Enache i-a intentat un proces Marianei Moculescu pentru calomnie. Pentru faptul că l-a denigrat, susţinând că au avut o relaţie, interpretul îi cere acesteia daune de un miliard de lei vechi.

Mariana Moculescu a făcut mai multe dezvăluiri legate de o presupusă relaţie amoroasă cu Adrian Enache. Fosta soţie a lui Horia Moculescu a susţinut că Enache a dezvirginat-o şi că a fost terorizată de artist. S-a purtat foarte urât cu mine. M-a lovit cu microfonul peste faţă şi mi-a învineţit ochiul stâng. Microfonul era primit de la mama mea. Şi el mi-a dat un microfon chiar de ziua mea. Mă urmărea şi nu-mi dădea pace, era foarte obsedat de mine”, declara Moculeasca în urmă cu trei luni. Ea a continuat seria dezvăluirilor, pretinzând că interpretul a bătut-o şi că a legat-o de calorifer.

Sunt foarte multe momente în care s-a purtat mişeleşte cu mine. Era gelos pe unul din formaţie. Îmi amintesc că  m-a legat de calorifer ca să-i recunosc de unde am primit acel microfon cu care m-a bătut”, a mai spus Mariana Moculescu.

Deranjat de declaraţiile Marianei Moculescu, interpretul a decis să o dea în judecată, prima înfăţişare a procesului având loc vineri, 9 mai. Şi pentru că Mariana i-a încălcat dreptul la intimitate, Enache vrea o despăgubire de 100.000 de lei.

„Mariana Moculescu i-a adus un prejudiciu de imagine lui Adrian Enache, pentru felul în care s-a exprimat, dar şi pentru afirmaţiile făcute. Nu suma cerută de clientul meu e importantă, ci faptul că pe viitor ar trebui să-i fie drept lecţie, să nu mai facă declaraţii defăimătoare”, ne-a spus Katia Cicală, avocatul lui Enache.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Adrian_Enache-proces-mariana_moculescu-yahoorss-declaratii_0_1828017266.html

Facebook Comments