ADRIAN DODEAN SI CONSTANTIN CIOTI SUNT CAMPIONI NATIONALI LA TENIS DE MASA

by Calin Moga

A doua zi a Campionatelor Naţionale individuale de tenis de masă de la Buzău, cea de astăzi, a adus prima medalie în contul CSM Arad. Şi nu orice medalie, ci chiar cea de aur, obţinută de Adrian Dodean, care în tandem cu reprezentantul gazdelor, Constantin Cioti (CSM Buzău), a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Cei doi şi-au apărat practic titlul naţional cucerit la ediţia precedentă, după o finală foarte spectaculoasă şi adjudecată cu 3-2 în faţa duoului Lucian Munteanu – Adrian Cazacu de la CS Top Sprin 08 Constanţa. La dublu fete s-au impus Bernadette Szocs (CSM Bistriţa) şi Iulia Necula (CSTA Bucureşti), care au întors rezultatul finalei, câştigând cu 3-2 în faţa tandemului Camelia Postoacă (cs Pristavu Câmpulung – Irina Ciobanu (LPS Slatina).

Bernadett Balint – aproape de medalie la dublu

În această probă, Bernadett Balint (CSM Arad) şi Diana Lupu, colege în echipa Aradului de Superligă, au fost aproape şi ele de medalie, ocupând la final locul 7. Cele două au fost eliminate în sferturi de perechea constănţeană Cristina Hîrîci – Anamaria Şebe, scor 0-3. La dublu mixt s-au impus, tot după o finală spectaculoasă, fraţii Szocs, Bernadette şi Hunor, 3-2 în faţa Roxanei Istrate şi lui Ovidiu Ionescu, ambii de la CSM Buzău. Aceştia din urmă i-au scos din cursa pentru medalii pe Adrian Dodean şi Bernadett Balint, scor 3-1, cei doi reprezentanţi ai CSM Arad făcând pereche în premieră.

Speranţe arădene la simplu

La simplu, arădencele Andreea Dodean şi Andreea Fistyulof au obţinut, în urma meciurilor din grupele de calificare, calificarea pe tabloul principal, unde CSM Arad, antrenor coordonator Cristian Dodean, mai este reprezentat de Bernadett Balint şi Adrian Dodean. Vă reamintim că marea absentă a întrecerii din Crâng este Daniela Dodean, recidivă la genunchi, dar la Buzău nu a ajuns nici Bianca Crişan, nerefăcută complet după problemele la spate. Campionatele Naţionale individuale se încheie mâine, odată cu fazele finale ale probei de simplu. (sportularadean.ro)

Facebook Comments