Adrian Butunoi: Sper ca administrația PNL să cadă, în urma alegerilor locale

by Florian Popa

Proaspăt înscris în Pro România, fostul consilier județean Adrian Butunoi speră ca formațiunea pe care o reprezintă să facă o figură frumoasă la cele două rânduri de alegeri care vor urma.

„Mă bucur că am făcut acest pas, mă regăsesc în acest partid și în valorile lui. E un partid progresisst care se adresează tuturor categoriilor sociale. Cred că vom face un scor bun atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare și sper ca în viitorul apropiat să devenim din vocea opoziției o variantă reală de guvernare”, spune Adrian Butunoi, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acesta mai afirmă că actuala guvernare locală poate fi dată jos, după 16 ani de dominație portocalie-galbenă.

„ Doresc să candidez pentru un post de consilier local în comuna Șeitin sau pentru un post de consilier județean. Vreau să pun bazele unei organizații locale în care să mizez pe tineret, pe proiecte noi, pentru că Șeitinul merită mai mult și potențialul nu este exploatat. Trebuie să ajungem la nivelul unei comune europene. La nivel de județ, cred că vom fi o forță, vrem să aducem Aradul la alt nivel, după o conducere dezastruoasă a PDL și PNL”, mai afirmă Butunoi.

Facebook Comments