Adrian Butunoi (PSD): ”Marinel Cionca, fanul numărul 1 al Guvernării PSD”

by Andreea Radu

Consilierul județean PSD Adrian Butunoi atrage atenția asupra disputelor din cadrul PNL, partid în care domnește haosul, fapt demonstrat și de certurile din ultimele zile, pe tema impozitării IT-iștilor sau pe tema ordonanței privind alegerea directă a președinților de Consilii județene.

În interiorul PNL domnește haosul și după gafa monumentală a lui Ludovic Orban privind impozitarea mediului IT, liberalii vorbesc din nou la perete, fiecare pe limba lui.

Noi l-am suspectat întotdeauna pe Marinel Cionca că este fan PSD şi acum ne-am convins definitiv după aplauzele acestuia la adresa ordonanței de Guvern care reglementează că preşedinţii de consilii judeţene vor fi aleşi direct de către cetăţeni şi nu vor mai fi decişi la masa verde, prin trocul dintre partide, cum se întâmpla până acum.

Sigur că măsura reintroducerii votului uninominal e bună, cât se poate de constituțională și europeană, respectând inclusiv recomandarea Comisiei de la Veneţia că orice modificare în materie electorală trebuie să fie făcută cu cel puţin 12 luni înainte de următoarele alegeri. Amuzamentul îl produc doar polii de putere diferiți din PNL, pe de o parte președintele Iohannis și Ludovic Orban care vin fiecare cu argumente care de care mai ridicole, gen….” nu există un “popor” al judeţului” iar pe de altă parte Marinel Cionca și alți colegi, care agrează hotărârea guvernului social-democrat.

Iar asta nu pentru că ar exista diversitate reală de opinii în interiorul PNL ci din lipsă de comunicare și mai ales bazat pe faptul că baronii liberali din teritoriu cred, în naivitatea și tendința lor de grandoare, că cetățenii îi vor alege. Absurd raționament, mai ales la Arad, unde toată lumea știe că Marinel și compania nu au mișcat un deget pentru dezvoltarea județului, drumurile sunt praf, gunoaiele cât casa și minciunile administrative au devenit literă de lege”, spune consilierul județean PSD Adrian Butunoi.

 

 

Facebook Comments