Adrian Butunoi (PSD): „Liberalul Borha trebuie să-și dea demisia urgent din fruntea Companiei de Apă“

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Consilierul județean Adrian Butunoi cere demisia de urgență a unuia dintre directorii Companiei de Apă Arad. Este vorba despre Vasile Borha, director operațional al companiei, care în timpul serviciului este mai mult preocupat de acțiunile electorale, decât de bunul mers al societății, Compania de Apă ajungând în situația de a disponibiliza 200 de angajați, în timp ce clientela de partid taie frunze la câini, pe salarii imense.

 „Considerăm că se impune demisia de urgență a directorului operațional al Companiei de Apă, Vasile Borha, cel care în ultimele luni apare tot mai des, în timpul serviciului, la acțiuni electorale ale PNL Arad, prin județ, în special în zona Beliu, unde locuiește acest domn venit de nicăieri în fruntea societății, probabil datorită calităților excepționale în a sluji interesele de partid și pe șefii portocalii.

În perioada în care acest director Borha se plimbă cu tricou galben prin județ, făcând presiuni asupra unor primari PSD să treacă la PNL, Compania de Apă se află în pragul falimentului, dă afară sute de oameni care muncesc, majorează tarifele la apă și canalizare, inventează taxarea apei de ploaie, totul pentru ca indivizi de genul acestui Borha și șleahta de liberali din jur să poată încasa salarii de zeci și sute de mii de lei.

Aș vrea să-i cer public explicații activistului de partid Borha, în calitate de consilier județean, cu privire la disponibilizările care au avut loc în ultimele săptămâni la Compania de Apă Arad. Aș vrea să-l întreb public pe directorul Vasile Borha, câți liberali care nu fac nimic la serviciu au fost disponibilizați în cadrul acestei acțiuni, câți vecini, verișori, verișoare, cumnați sau nepoți din zona Beliu au fost puși pe acea listă? Probabil că niciunul, așa cum n-au rămas pe drumuri nici mai marii PNL Arad care încasează salarii nesimțite de la Compania de Apă și nici măcar nu se duc la muncă, fiind ocupați cu probleme de partid, după cum chiar presa locală a dezvăluit.

Indivizi ca Vasile Borha și alți slujbași ai liberalilor arădeni nu au ce căuta în astfel de funcții de răspundere, unde e nevoie de oameni competenți, care să transforme societățile subordonate CLM și CJA în unele profitabile, nu în vaci de muls pentru partid sau pentru neamuri“, declară consilierul județean PSD Adrian Butunoi.

 

 

Facebook Comments