ADOLESCENT DE 15 ANI, GASIT SPANZURAT IN SPATELE CASEI, DUPA O CEARTA CU MAMA SA

by Cosmin Mihuta

Un adolescent de 15 ani din judeţul Vaslui a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţă, de un copac din spatele locuinţei sale, mama acestuia spunând că vineri seară a avut o discuţie în contradictoriu cu el, iar pe telefonul victimei fiind găsit un mesaj în care arăta că nu mai are rost să trăiască.
Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, băiatului a fost găsit spânzurat de către mama sa, care a sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, transmite Mediafax.
Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul adolescentului, iar poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.
„Mama minorului, aflată sub şocul tragediei, le-a declarat poliţiştilor că, în cursul serii de vineri, a avut o discuţie în contradictoriu pe probleme de adolescenţă, explicându-i băiatului că nu ar fi bine să facă anumite lucruri. Asupra victimei a fost găsit un telefon mobil în care era scris un mesaj, că nu mai are rost să trăiască, însă care nu fusese trimis către cineva”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui le-au spus poliţiştilor că, în urmă cu aproximativ o lună, au mai fost solicitaţi să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale adolescentului respectiv, care avea leziuni la o mână, semne ale unei tentative de suicid. Atunci, adolescentul a refuzat să meargă la spital.

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments