Incompetența lui Bibarț: Școala Regina Maria trece pe online din cauza frigului din clase

by Adrian Pavel

Școala Gimnazială Regina Maria din Arad, din cartierul Micălaca, trece pe online din cauza temperaturilor scăzute din unitatea de învățământ. În perioada 15-22 octombrie, se suspendă cursurile cu prezență fizică la această unitate. Cursurile se vor desfășura în sistem on-line, pe platforma școlii formatată pe Google classroom.

Consiliul de Administrație al unității de învățământ, întrunit în ședința din data de 14 octombrie a luat această hotărâre, ținând cont de mai mulți factori: maximul de temperatură atins la mijlocul zilei fiind de 18 grade în sălile de clasă; resursa umană (cadrele didactice) insuficientă pentru acoperirea orarului școlii; un cadru didactic izolat; un învățător carantinat și două clase suspendate, trei elevi fiind confirmați cu virusul SARS Cov 2.

Din păcate, situația de la Școala Gimnazială Regina Maria nu este singulară în municipiul Arad. Mai sunt școli unde elevii tremură de frig din cauza incompetenței admnistrației locale, condusă fără niciun discernământ de primarul Călin Bibarț.

Facebook Comments