ADMINISTRATIA FALCA NU SE DEZMINTE: NOUL PARC AL COPIILOR N-A FOST INAUGURAT LA 1 IUNIE

by Cosmin Mihuta

Administraţia Falcă ne demonstrează încă o dată că neseriozitatea e la ea acasă, în Palatul Administrativ. Marele administrator, extrem de exigent când vine vorba de nefinalizarea pasajelor, a dat-o din nou în bară cu viitorul parc al copiilor, amplasat pe malul Mureşului, lângă Parcul Europa. Deşi promisese că va fi gata la 1 iunie, de Ziua Copilului, noul parc, denumit genial „Aventura voinicilor“, este şi astăzi un adevărat şantier. Probabil că de aceea se și numește „Aventura voinicilor“, fiindcă e o adevărată aventură pentru voinicii de la firmele de casă ale PDL să finalizeze lucrările, după ce au încasat un purcoi de bani, adică nu mai puțin de patru milioane de lei. Cam un milion de euro.

La ora vizitei noastre, cu o zi înainte de 1 iunie, când speram să ne dăm şi noi cu hintele de mii de euro instalate după modelul băncuţelor de mii de euro, am constatat că la locul faptei e o adevărată aventură de voinic să treci printre muncitorii care lucrau de zor să termine parcul la timp. Că n-aveau cum, o arată şi imaginile de mai jos, unde se vede cât se poate de clar că în parc n-a fost plantată nici iarba (sau dacă au plantat-o, n-a ieşit), în puţinele zone destinate spaţiului verde, că restul a fost acoperit de asfalt. Că doar de aia e parc, să câştige şi asfaltatorii din Arad ceva bănuţi. Dacă în „Aventura voinicilor“ (ce sublim sună, demn de capitală culturală) se muncea de zor, în Parcul Europa se „părăginea“ de zor. Dovadă băncile rupte care străjuiesc cu demnitate buruienile înconjurătoare, dar şi zonele în care buldozerele asfaltatorilor şi-au lăsat, mândre, urmele.

Imagini care arată din nou calitatea administraţiei pe mâna căreia a ajuns în aceşti ani Aradul şi modul în care această administraţie cheltuie banii publici. În cazul de faţă, doar un milion de euro. Pentru aventura voinicilor din PDL, cu mare plăcere, fără număr.

 

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

 

.

Facebook Comments