Adi Sînă a făcut un anunț oficial. Ce a hotărât în privința familiei

by Dana B.

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Muzicianul a făcut la TV un anunț care privește întreaga sa familie. Cei doi au acordat un interviu pentru Antena Stars, în care au vorbit despre relația lor, dar și despre faptul că își doresc să se mute într-o casă mai mare, dat fiind că nu mai au loc.

De curând, Adi Sînă a fost plecat la Miami, iar Anca Serea nu l-a putut însoți, însă cu toate acestea distanța nu este un impediment pentru relația lor.

“Eu am învăţat că atunci când există iubire nimic nu mai contează, relaţia merge şi când eşti la distanţă. Când mă voi simţi în stare să călătoresc 14 ore… am preferat să fac alte activităţi, am rămas cu copiii acasă. Noi avem nevoie de mai mult spaţiu, copiii cresc, acum stau câte doi în cameră”, a declarat Anca Serea la “Răi da’ Buni”.

“Eu îmi doresc ca soţia mea să mă însoţească, trebuia să mergem împreună şi nu am fost fericit… Ne dorim să ne mutăm într-o casă mai mare, să avem o piscină şi ne-am gândit să ne vindem casa şi să ne mutăm într-una mai mare. Da… e un anunţ oficial! Ne mai trebuie vreo două camere să fim mai relaxaţi…”, a completat Adi Sînă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments