Adelina Pestrițu se pregătește pentru o zi importantă din viața ei

by Adrian Topor

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii despre ce se întâmplă duminică în viața ei. Este o zi importantă pentru brunetă și iubitul ei.
Duminică, Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, sărbătoresc doi ani de când sunt împreună. Vedeta le-a cerut prietenilor ei virtuali sfaturi despre cum o destinație unde ar putea să petreacă alături de iubitul ei.

„Prieteni, duminică – 30 Martie, împlinim 2 ani de relație.  Încă nu știm cum să sarbatorim această zi specială pentru noi, așa că ne-ar ajuta niște propuneri de destinații (fie și in România) unde să ne refugiem pentru weekend ?Mulțumim!! ?”, a scris Adelina Pestrițul pe contul său de socializare.
Mesajul este însoțit de mai multe fotografii din vacanța celor doi în Thailanda. Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments