Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor

by Andreea Radu

Adelina Pestrițu este una dintre primele creatori de conținut din România care și-a început activitatea pe Instagram și a reușit să formeze o comunitate de aproape 2 milioane de urmăritori. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește zilnic detalii din viața ei personală. Influencerița trece acum printr-o perioadă dificilă și se confruntă cu probleme de sănătate, scrie b1tv.ro.

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor

Adelina este obișnuită să împărtășească cu fanii ei toate evenimentele din viața ei, atât cele bune, cât și cele rele, primind întotdeauna felicitări sau sprijin din partea comunității sale de fani. Deși în mod obișnuit o vedem zâmbitoare și optimistă, Adelina Pestrițu i-a îngrijorat pe fanii săi cu o postare neașteptată.
De la primele ore ale dimineții, Adelina Pestrițu a postat o imagine pe contul său de Instagram, care pare să fie făcută pe un pat de spital, înconjurată de aparatură medicală. Vedeta nu a dezvăluit mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat, dar și-a asigurat urmăritorii că se va întoarce la activitatea sa obișnuită atunci când se va simți mai bine.
„Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! Când totul va fi bine”, a scris Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei imagini realizate în salonul unui spital.

Facebook Comments