ADELE A CASTIGAT 30 DE MILIOANE DE LIRE STERLINE IN 2013

by Sida Voicu

Adele a câștigat aproximativ 30 de milioane de lire sterline în cursul anului trecut doar pentru că o cheamă Adele… fără să scoată vreun nou produs discografic sau fără să plece în turnee, conform publicației The Sun.

Conform sursei citate, Adele încă trăiește, și iată că trăiește foarte bine, din succesul albumului său „21”, chiar dacă acest produs discografic a fost lansat în urmă cu trei ani.

Deși inactivă din punct de vedere profesional, Adele tot a reușit să câștige frumoasa sumă de 84.000 de lire sterline pe zi în cursul anului trecut. Poate părea puțin în condițiile în care veniturile Madonnei în 2013 au fost de 247.000 de lire sterline pe zi, dar regina pop a și muncit pentru acești bani.

Deși Adele a fost tăcută din punct de vedere muzical în ultimul an, vedeta britanică are circumstanțe atenuante pentru că a fost ocupată cu creșterea băiețelului săi de 16 luni, Angelo. Solista a anunțat că în curând se va întoarce în studioul de înregistrări pentru a începe lucrul la cel de-al treilea album.

 

Sursa: http://www1.agerpres.ro/lifestyle/2014/02/09/adele-a-castigat-30-de-milioane-de-lire-sterline-in-2013-16-55-30

Facebook Comments