Adela Popescu și-a amuzat copios fanii. Cum și-a dat de gol mama

by Cristian Dobre

Adela Popescu și-a rugat mama să o fotografieze în parcarea unui supermarket, iar apoi a publicat imaginea pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj amuzant. Vedeta și-a dat mama de gol, iar fanii s-au amuzat copios.
În fotografie, Adela Popescu a purtat un palton negru și foarte larg, care nu i-a fost pe plac mamei sale. Aceasta nu s-a abținut și i-a spus direct fiicei sale să își mai schimbe stilul.
”Nu-ți mai lua, măi, mamă, haine lărgi. Altfel ar fi arătat pe tine un paltonaș cambrat și mai scurtuț. Zise ea nefericită în timp ce mă poza în parcarea unui supermarket. :)’ a fost mesajul amuzant postat pe Instagram, de Adela Popescu. La sfârșitul anului trecut, Adela Popescu a născut, pentru a doua oară, un băiețel perfect sănătos. Prezentatoarea TV a postat pe contul de socializare prima imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.
La scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară tată, Radu Vâlcan a postat și el un mesaj emoționant. „După ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! ?Vă iubesc!’, a scris și Radu Vâlcan în dreptul imaginii postate pe contul de Facebook.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments