Adela Popescu, în culmea fericirii

by Dana B.

Adela Popescu, mai fericită ca niciodată la un an de când a născut. Prezentatoarea tv a postat un mesaj pe blogul personal, în care le-a împărtășit fanilor, că părinții ei se vor muta în sfârșit în București.

Adela Popescu, mai fericită ca niciodată, după ce părinții eu au decis să părăsească Șușani, pentru a veni alături de ea la București.”Din toamnă, părinţii mei se vor muta „la oraş”. Oh, Doamne cât am aşteptat. Cât au aşteptat.
Mami este deja de un an cu noi, ne ajută cu Alexandru, dar din toamna va veni şi tati şi vor avea casa lor aşa cum şi-au dorit-o.
Musai:
-La un bulevard mare, cu balconul spre lume. Să stea seara la măsuţă să bea o bere relaxându-i gălăgia.
-Magazin cu de toate la scară.
-Un mijloc de transport în comun cât mai aproape, astfel încât tati să uite că are maşină, dar în acelaşi timp să poată merge duminica să mănânce o prăjitură la Casa Capşa şi pe seară să vadă un spectacol de teatru, să-şi plimbe soţia pe stradă îmbrăcaţi la patru ace, aşa cum au visat din tinereţe.
Din toamna vom fi toţi aici!
Suşaniul drag nu va fi niciodată uitat, mai ales că noi vom continua să facem sărbătorile acolo, iar părinţii mei să se mute la „reşedinţa de la ţară”  în anotimpurile calde urmând să vină la Bucureşti când e frig.

Am vrut să va împărtăşesc asta căci tare sunt fericită! Mi s-a îndeplinit o mare dorinţă. Acum abia aştept duminicile să ne adunăm cu toţii în jurul mesei exact aşa cum au visat…că nişte domni de oraş.”, a scris Adela pe blogul personal.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments