Adda, foc și pară din cauza nedreptății făcute de statul român

by Cristian Dobre

După ce a fost acuzată că ”cerșește” de la statul român, acum în plină pandemie de coronavirus, când toți artiștii au fost afacetați, Adda iese la rampă și are o replică dură pentru cei care o critică.

Adda, ca și alți artiști a fost și este extrem de afactată de pandemia de coronavirus, care i-a anulat toate evenimentele din acest an. Așa se face că vedeta a cam rămas fără venituri financiare, căci ceea ce trebuie să îi umple contul bancar a fost pus pe ”tușă” de regulile impuse de această perioadă critică prin care trecem.

Astfel, vedeta a ajuns să își strige oful pe rețelele de socializare, spunând că în pandemie statul nu a ajutat absolut deloc artiștii. Ei bine, de aici și până ca unii urmăritori să îi sară în cap a mai fost doar un pas. În aceste condiții, unii spun că fosta concurentă de la ”Asia Express” pur și simplu cerșește de la statul român, acolo unde cei care muncesc pătesc taxe și impozite.

Adda, foc și pară, din cauza nedreptății făcute de statul român

Din acest motiv, fiind extrem de atacată, Adda a răbufnit și a mărturisit de ce simte că lumea din care ea face parte este nedreptățită de cei de la putere, care au impus măsuri, dar nu au dat și posibile șanse de a trăi așa cum o făceau înainte, sau cel puțin, în condiții normale.

Soția lui Cătălin Rizea, prin mesajul ei, a explicat tuturor de ce artiștii trebuie să muncească non-stop, și, chiar și când angajații, în mod normal, au liber de la stat.

“De ce ai șters postarea cu cerșeala către statul român, Adda? Aceea în care voiai să devii asistat social al țării unde eu plătesc taxe și impozite.?”

Este ultima oară când mai “justific” situația asta! NU ESTE VORBA DOAR DE MINE!!!!! Sau de alte NUME din industrie!!! ESTE VORBA DE- INSTRUMENTIȘTI, SUNETIȘTI, ACTORI, PRODUCĂTORI etc. DE OAMENII CARE CÂNTĂ LA NUNȚI!!! Vorbim de mii de OAMENI CARE NU AU MAI AVUT NICI UN VENIT DE APROAPE UN AN!!!! de OAMENI cu familii la fel ca VOI!!!!! Care trebuie să TRĂIASCĂ!!!! EU PLĂTESC TAXE LA FEL CA TINE!!!! Tu din taxele alea nu SUSȚII NICI UN ARTIST!!!! ExistĂ fonduri pentru EVENIMENTE CULTURALE!!!! Și banii ăia de acolo NU SUNT DE LA VOI! Deci 1- nu ne susții din taxe, 2- muzica din youtube e GRATIS, 3- nu plătețti bilete la concerte și chiar dacă plătești- sunt prea puține evenimente pe bilete, deci NU POȚI SĂ SUSȚII UN ARTIST AȘA. 4- NU CUMPERI ALBUME PENTRU CĂ MUZICA E GRATIS ÎN ROMÂNIA!!! Când devenim mame- NU PRIMIM NICI UN AJUTOR!!!! Trebuie să cântăm până naștem, să ne întoarcem pe scenă imediat după ce am născut și să suportăm toate comentariile de genul— EȘTI O MAMĂ DENATURATĂ! Dar cu toate astea trebuie să livrăm în continuare muzică! Pentru că ce crezi? Nu există petrecere fără muzică, nuntă fără muzică, zi de naștere, până și acasă ascultați muzică, în dush, pe wc, la muncă, în mașină. Suntem mii de oameni care cerem RESPECT pentru ARTĂ!!! Și tot ce primim sunt înjurături de la voi!!!! HAI SĂ FIM MAI BUNI ȘI MAI EMPATICI! E gratis și asta! Mulțumesc!”, a fost mesajul publicat de Adda pe pagina sa de Facebook, pentru a le răspunde tuturor răutăcioșilor care, spune ea, o critică gratuit.

Facebook Comments