Acuze grave la adresa lui Bibarț: „Folosește Poliția Locală pentru a urmări candidații altor partide“

by Florian Popa

 

Nici n-a început bine campania electorală și avem parte de primele acuze. Că cei de la PNL vor folosi instituțiile pentru campania electorală era de așteptat. Dar că vom avea parte de acțiuni în stilul anilor 50 era greu de închipuit. Dar când ești naș de șef al Noii Securități, poți să te aștepți la orice de la Călin Bibarț. Chiar să folosească Poliția Locală pentru a urmări pas cu pas candidații altor partide. Când ai și șef la Poliția Locală un fost adjunct al Noii Securități de la Arad, care execută probabil și azi ordinele lui Coldea, nu e de mirare că adversarii prințișorului Bibi sunt filați și chiar amendați, pentru  diverse fapte inventate. Și nu e vorba doar de un caz izolat, ci de mai multe, care ne-au ajuns la urechi în ultimele zile.

Până acum, public a ieșit doar unul dintre adversarii lui Bibarț, Ilie Cheșa, candidat din partea Platformei Social-Liberal Creștine, care acuză faptul că e urmărit peste tot de polițiștii locali. „Nu sunt fragil și nici ușor de speriat și cu toate astea îmi place să mă simt un OM LIBER, cu dreptul la OPINIE și EXPRIMARE. Hotărât lucru, Bibarț s-a decis să îmi restrângă aceste libertăți individuale. Urmărit, ca un infractor, de poliția locală pentru că fac politică social-democrată, așa a debutat la Arad campania 2020 a alegerilor locale. Sub zâmbetul acela de mielușel Bibarț face poliție politică, cum a învățat de la finul Coldea și ordonă unor oameni în uniformă să îmi monitorizeze toate acțiunile. NU am nimic de ascuns, Doamne ferește, dar țin la opiniile mele și nu vreau ca fetița mea să crească într-un STAT POLIȚIENESC, în care DEMOCRAȚIA este anulată de acțiunile unor politruci, foști, actuali și viitori securiști. STOP !“, scrie Cheșa pe pagina sa de Facebook.

Un alt candidat a fost urmărit prin tot orașul, zilele trecute, de polițiștii locali, iar un altul a fost amendat, după ce a fost de asemenea filat de echipajele fostului adjunct al SRI Arad. Întrebare care se pune e de unde au polițiștii locali numerele de înmatriculare ale mașinilor cu care circulă un candidat sau altul, astfel încât să îi poată urmări, mai ales dacă acele mașini nu sunt proprietate personală.

Din informațiile noastre, a fost depusă deja o plângere la DNA care vizează folosirea Poliției Locale Arad în campania electorală a lui Călin Bibarț. Să vedem cât de libere mai sunt instituțiile statului și dacă au curajul să intre în cuibul infracțional din PNL Arad.

P.S.: Schimbarea șefului Poliției județene Arad are, conform informațiilor noastre, legătură directă cu alegerile locale. Pentru că ar fi refuzat să facă poliție politică, după modelul Poliției Locale, șeful IPJ Arad Ioan Tamaș a fost detașat la… Vaslui. Bine ați venit în Republica Bananieră Falcă.

Facebook Comments