Acuzații grave la ”Ferma”. ”I s-au pus niște chestii în mâncare”

by Cristian Dobre

Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma”, după ce sora Deliei a intrat în show, atunci când toată lumea se aștepta mai puțin. După discuția aprinsă avută cu Brigitte Sfăt, Paula a aruncat bomba.
„Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream. Cea pe care o bănuiește că ar fi responsabilă este Brigitte, mai ales că fosta soție a lui Năstase nu a ratat nicio ocazie de a se certa cu artista.
Marți seara, Paula, sora Claudiei Pavel, a avut o discuție între patru ochi cu Brigitte Sfăt. Cele două au vorbit despre scandalul dintre Claudia Pavel și Brigitte de la Ferma.  Sora Claudiei Pavel a intrat la show-ul Ferma în ediția de marți, 2 aprilie 2019.

Apariția Paulei a fost un șoc pentru Brigitte Sfăt, cea care a acuzat-o pe Claudia Pavel că ar fi avut o aventură cu unul dintre foștii ei soți.

„Este un scandal atât de imens încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la… și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații”, i-a spus Paula lui Brigitte Sfăt.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments