Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a divorțat

by Cristian Dobre

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a anunțat luni seară, pe pagina sa de Facebook, că a divorțat. Ea a fost căsătorită 22 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, a scris vedeta într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook. Ea a spus că nu are niciun regret, dar și că merge mai departe „cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! ”

Artista a menţionat şi că nu va comenta situaţia nicăieri, preferând ca viaţa sa personală să rămână o problemă privată. „Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a continuat vedeta.

Anca Turcașiu s-a căsătorit cu Cristian Georgescu în urmă cu 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut în SUA, iar în ultimii ani zvonurile despre divorțul celor doi au fost destul de dese. Anterior, Anca Turcașiu a avut o relaţie de 4 ani cu solistul Gheorghe Gheorghiu (1993-1997).
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate