Nicolas Cage e tratat regeşte, căci apartamentul în care este cazat este format din două living-uri, două dormitoare, două băi şi un balcon cu vedere la mare şi la Lacul Siutghiol. În mod normal, o astfel de locaţie ar costa în jur de 700 de lei pe noapte, însă actorul nu plăteşte nimic.
Deşi mulţi se aşteptau că starul să aibă pretenţii, actorul nu a avut un regim preferenţial, motiv pentru care a fost aşteptat cu bucate tradiţionale româneşti şi vinuri pe alese.
Potrivit personalului hotelului Iaki din Mamaia, actorul nu a avut pretenţii prea mari nici la mâncare. El a cerut fructe de mare şi a lăsat un bacşiş foarte mare.
„Mi s-a spus că doreşte fructe de mare, cât mai puţin grase, la grătar, fără condimente. M-am emoţionat când am auzit că a venit Nicolas Cage, dar el este un om normal. Poate unde l-am văzut mai aranjat la televizor, mi s-a părut un pic altfel. Era mai natural. Dar a fost mulţumit de ce a mâncat şi a servit tot. Am gătit pentru el şi familie fructe de mare la grătar, păstrăv cu sos de migdale şi tigaie de legume”, a precizat Dana Cuciorvă, bucătarul hotelului lui Gică Hagi.
EVZ.ro