Actorul Eddie Murphy, tată pentru a zecea oară

by Cristian Dobre

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară, iubita sa, modelul Paige Butcher, dând naştere unui băieţel, al doilea copil al cuplului, potrivit USA Today.

Max Charles Murphy s-a născut la Los Angeles, pe 30 noiembrie. Atât mama, cât şi băieţelul se simt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Murphy, în vârstă de 57 de ani, a anunţat în luna august că Butcher, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată. În septembrie, actorul şi iubita sa s-au logodit.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Big Momma’s House 2”, în 2006, şi au o relaţie din 2012. Murphy şi Butcher mai împreună au o fetiţă în vârstă de doi ani, Izzy.

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soţie, Nicole. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood şi Paulette McNeely, dar şi o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreaţa Melanie Brown.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă „mină de aur” de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trăsnit”, „Trading Places” şi „Beverly Hills Cop”. Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care „Imagine That”, „A Thousand Words” şi „Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave” înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments