Actorul din Yellowstone, Cole Brings Plenty, găsit mort în Kansas

by Andreea Radu

Actorul american a fost găsit mort după ce a fost numit suspect într-o anchetă privind violența domestică. Cole Brings Plenty a apărut în seria spin-off-ului Yellowstone, 1923. Cole Brings Plenty a fost dat dispărut de familia sa la începutul acestei săptămâni, după ce nu a mai ajuns la o întâlnire cu agentul său. Cadavrul tânărului de 27 de ani a fost descoperit vineri, după ce poliția locală a fost trimisă să examineze un vehicul abandonat, scrie b1tv.ro.
Biroul șerifului din Johnson County a anunțat vestea într-o declarație distribuită pe rețelele de socializare și a spus că o anchetă este în desfășurare.
Departamentul de poliție Lawrence Kansas (LKPD) a declarat că acordă un rol de sprijin în caz și asistență familiei.
Marți, LKPD l-a identificat pe actorul din 1923 ca suspect într-un caz de violență domestică își a spus că există „motive pentru arestarea sa”. În declarație se nota că: „Ofițerii au răspuns la țipetele unei femei care striga după ajutor, dar suspectul a fugit înainte de sosirea ofițerilor. Investigația l-a identificat Brings Plenty și camerele de trafic l-au înregistrat părăsind orașul imediat după incident, conducând spre sud pe autostrada 59.”

Facebook Comments