Actorii Trupei Marionete își așteaptă din nou publicul în sala de spectacole

by Andreea Radu

Actorii Trupei Marionete își așteaptă din nou publicul în sala de spectacole, după o lungă pauză. Și nu o fac oricum, ci cu o premieră: „Cutia mecanică 7.0.” Prima întâlnire cu publicul are loc duminică, 9 mai, de la ora 11.00, în sala Trupei Marionete.

„Îi așteptăm pe spectatorii noștri cu o poveste colorată, dinamică, cu un mesaj profund și multă poezie. O întâmplare despre lumea în care trăim, despre cum trebuie să avem grijă de ea și despre cum ar trebui să învățăm să ne bucurăm de ea înainte de a fi prea târziu.” – spune actorul Sorin Dorobanțu

„Premiera de duminică este o triplă sărbătoare. Ea înseamnă prima întâlnire cu publicul a unei noi producții teatrale, înseamnă revenirea în sălile de spectacol, dar și aniversarea unei vârste onorabile pe care Teatrul de Marionete din Arad o împlinește în această lună: 70 de ani. Din păcate, situația pandemică actuală ne împiedică să sărbătorim cu un public numeros. Scenariul epidemiologic actual  ne permite să punem la dispoziția spectatorilor doar 30% din capacitatea sălii.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

SpectacolulCutia mecanică 7.0.” este un bun prilej de întâlnire cu actorii: Izabela Cotescu, Cristian Bordaș, Lenuța și Sorin Dorobanțu. Regia spectacolului este una colectivă. La fel și scenografia. Echipa noii producții este completată de: Nelu Pitic (pictură), Vasile Stan (sculptură și tâmplărie), Elena Hegyi (croitorie), Dorel Parfeni (sunet, videoproiecție), Ioan Horga (lumini, videoproiecție),  Horia Hădean și Nevil Micula (tehnicieni de scenă),  Gheorghe Mureșan (șef producție). Costumele au fost executate la „Atelier Arina Varga”. Decorul și costumele au fost realizate în parteneriat cu studenții de la Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, coordonati de lect. univ. dr. Laurian Popa.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică – până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID 19.

 

Facebook Comments