Activități spiritual-educative, organizate de Școala Profesională „Astra” Arad

by Dana B.

Şcoala Profesională,, ASTRA” Arad a organizat joi, 12 octombrie 2017, activități cu caracter spiritual-educativ, la care au fost invitați să participe copiii Compartimentului case tip familial Sântana (coordonatori: inspector Sorin Roșca și Șef serviciu Hârcăian Daniel). Cei 25 de elevi ai claselor a IX-a și a X-a ai Școlii Profesionale au primit cu căldură pe beneficiarii, mai mici și mai mari, ai Centrului de tip familial, pentru dialog spiritual, cunoaștere și socializare.

Asemenea activități comunicative cu binefacerile sale, care se află în centrul atenției Școlii (a direcțiunii acesteia, prin domnul Stoica Cristian), ajută ca din punct de vedere social-educativ viața copiilor din Comportamentul case de tip familial să fi tot mai inclusivă. Programul spiritual-educativ și informativ-preventiv a fost pentru toți un îndemn la studiu, spre implicare și muncă, la raporturile de prietenie, spre ajutorul celorlalți.

În cadrul activităților derulate, Părintele Teofan Mada a transmis un cuvânt de suflet din partea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei, subliniind în cadrul dialogului cu cei prezenți faptul că „viitorul copiilor sau tinerilor depinde și de modul în care știu să trăiască acești prețioși ani ai vieții.  Dragi copii să nu vă fie frică de angajare, de implicare și nu priviți viitorul cu scepticism. Mențineți vie speranța: există mereu o rază de lumină la orizont”.

Facebook Comments