Acțiune de amploare a polițiștilor din Sebiș și Ineu! Câte amenzi au dat în doar 4 ore

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Polițiștii orașelor Sebiș și Ineu, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune de amploare pentru depistarea celor care nu respectă prevederile legale privind circulația pe drumurile publice, comercializarea produselor accizabile și transportul materialului lemnos .

 Polițiștii au desfășurat ieri, între orele 08,00-12,00, pe raza localităților Sebiș,  Ineu, D.N. 79/A și șoselele adiacente, o acțiune pentru sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002, precum și pentru depistarea încălcării legislației silvice și a comerțului cu produse accizabile.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale în valoare de 48.365 de lei, dintre care 103 conform O.U.G. 195/2002, în valoare de 38.625 de lei și 11 la Legea 12/1990, în valoare de 10.000 de lei, fiind reținute 9 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

Polițiștii au constatat și o infracțiune privind circulația rutieră pe drumurile publice, constând în aceea că, în jurul orei 9,20, un bărbat de 48 de ani, din județul Sibiu, a condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat. S-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele bărbatului în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare în tot județul Arad.

Facebook Comments