Actiune a polițiștilor, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac

by Andreea Radu

În data de 27 iunie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva – Nădlac, împreună cu cei ai Biroului de Poliție Autostradă A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva și Autostrada A3 Turda – Borș, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, cu scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave.
În cadrul activităților au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale, din care : 81 pentru nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă, 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni contravenționale pentru diferite defecțiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri.
Valoarea sancțiunilor a fost de aproximativ 49.000 de lei, fiind reținut 1 de permis de conducere pentru depășirea vitezei legale de deplasare.
Brigada Autostrăzi își reafirmă angajamentul de a continua eforturile în vederea creșterii siguranței rutiere și îndeamnă toți participanții la trafic să respecte cu strictețe regulile și normele în vigoare.

Facebook Comments