Acestea sunt câteva dintre cele mai populare genți ale anului 2022

by Florian Popa

În lumea modei, există câteva mărci care sunt considerate clasice și atemporale, iar una dintre aceste mărci este Guess. Acest brand american de îmbrăcăminte există din 1981 ca un retailer premium de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, dar marca s-a extins și la accesorii, pantofi, genți și parfumuri în linia lor de produse.

În timp ce piesele vestimentare ale Guess sunt considerate cele mai populare articole ale lor, există unii clienți care preferă gențile brandului mai mult decât orice. Ceea ce este grozav la gențile fabricate și vândute de Guess este că au materiale de înaltă calitate și sunt destul de durabile în comparație cu majoritatea tipurilor de genți de damă de pe piață

În plus, acestea sunt și foarte ușor de procurat în magazinele online. Dacă vreți să investiți într-o geantă Guess, iată detalii despre gențile care sunt populare în 2022.

Aqua Tote

Una dintre cele mai noi genți pe care le puteți obține de la Guess în 2022 este Aqua Tote, care este concepută ca o geantă obișnuită, dar este de fapt realizată din materiale premium, cum ar fi piele de calitate superioară și hardware de bronz antic. Aqua Tote are un design cu împletitură deschisă care face ca geanta să fie destul de ușoară, dar pentru a ține ascunse obiectele importante, Guess a inclus o pungă detașabilă realizată din fibre naturale. Ceea ce este frumos la această geantă Guess detașabilă este că are propria curea pentru a fi transportată, astfel încât, practic, primiți două genți într-una cu Aqua Tote.

Kasinta Raffia Mini Cutout Tote

Următoarea pe listă este Kasinta Raffia Mini Cutout Tote, o geantă Guess de mici dimensiuni care are o curea din piele care se asortează cu culoarea mânerului decupat din partea de sus. Mânerul decupat adaugă genții atât stil, cât și funcționalitate, deoarece îmbrățișează aspectul de mini tote bag, permițând în același timp posesorului să manevreze geanta în mod robust, fără a fi nevoie să poarte cureaua de umăr. Apropo de cureaua de umăr, o puteți de fapt îndepărta de pe geantă, deoarece este detașabilă.

Kasinta Raffia Top-Handle Satchel

Un alt produs din seria Kasinta Raffia este Geanta Top-Handle Satchel, care este puțin mai mică decât mini tote decupată. Așadar, dacă vă doriți o geantă Guess mai compactă, atunci ar trebui să vă luați Top-Handle Satchel din seria Kasinta Raffia. Acest Top-Handle Satchel are panouri cu logo imprimat din piele artificială și o clapetă rabatabilă care are o închidere cu sistem de blocare prin rotire pentru a asigura obiectele pe care le depozitați în interior. În ceea ce privește manevrarea genții, aceasta are o curea transversală detașabilă și mânerul său de sus caracteristic.

Katey Mini Croc

Geanta de umăr Katey Mini Croc Shoulder Bag este un accesoriu foarte șic pe care trebuie să îl aibă femeile tinere, deoarece are culori vii și imitație de piele de crocodil în relief care subliniază și mai mult culorile genții. În ceea ce privește stilul, este o mini geantă de umăr cu un design subțire, astfel încât să nu pară voluminoasă, mai ales dacă purtați o ținută relativ subțire. Geanta Katey Mini Croc Shoulder Bag are, de asemenea, o curea de umăr, precum și o curea cu lanț atunci când doriți să o purtați cu mâna. 

Katie Mini Croc Satchel

Dacă vă doriți o geantă Guess mai mare decât geanta de umăr Katey Mini Croc Shoulder Bag, atunci ar trebui să vă uitați la Katie Mini Croc Satchel, care are aceleași variante de culori ca și geanta de umăr, dar cu o capacitate mult mai mare de obiecte, perfectă pentru cei care aduc multe obiecte în călătorii sau când au treabă prin oraș. La fel ca și geanta Katey Mini Shoulder Bag, Croc Satchel are un design din imitație de piele embosată cu crocodil și o curea detașabilă pentru corp încrucișat. Dar diferența dintre ele este că geanta Satchel este mult mai mare și are un logo G atârnând pentru un plus de strălucire.

Kasinta Raffia Mini Hobo Bag

Geanta Kasinta Raffia Mini Hobo Bag este un alt produs din seria Kasinta Raffia care are un exterior realizat din fibre naturale și o curea de umăr din piele artificială. Însă, ceea ce o diferențiază de celelalte genți din serie este faptul că are o formă mult mai rotundă, ceea ce este potrivit pentru cei care nu își doresc o geantă Guess cu prea multe margini care poate fi destul de incomod de purtat. În plus, are partea superioară curbată, astfel încât nu se va freca prea mult de șolduri sau de talie, ceea ce se întâmplă cu multe genți dreptunghiulare.

Facebook Comments