Aceasta reteta de bautura energizanta iti va da un adevarat impuls!

by webeditor

Cand incepe anul, suntem adesea obositi din cauza exceselor facute in sezonul festiv. Mesele de Craciun au fost copioase, iar pe 31 decembrie un pic prea multe.

Rezultatul: va trebui sa optezi pentru o detoxifiere la inceputul lunii ianuarie. Pentru a oferi un impuls real, am gasit reteta miraculoasa: o bautura plina de vitamine si nutrienti, perfecta pentru a face plinul de energie.

Inceputul de an este adesea sinonim cu rezolutiile bune. Dupa excesele sarbatorilor, multa lume are o singura dorinta in minte: detoxifierea organismului. Pentru a face acest lucru, uita de fast-food si de sucuri. In schimb, va trebui sa te concentrezi pe legume, fructe si smoothie-uri.

Poti incepe astfel anul 2023 cu o dieta sanatoasa. Si pentru asta, am gasit bautura perfecta care iti va stimula organismul si iti va oferi energia de care ai nevoie. Intr-adevar, unul dintre barmanii de la George V din Paris, Nicolas Marchand, a dezvaluit pe RTL.fr bautura sa de detoxifiere pentru a incepe bine anul. In acest articol, iti impartasim aceasta reteta miraculoasa.

O bautura care te va stimula anul 2023!

Daca smoothie-urile sunt o buna sursa de energie, am gasit bautura 2.0 care iti va face anul 2023 si mai energic. Intr-adevar, barmanul de la George V, Nicolas Marchand, a impartasit reteta sa pentru „potiunea magica” perfecta pentru a face plinul de energie. Secretul lui? Kombucha, care se obtine prin fermentarea ceaiului si a zaharului cu ajutorul unei culturi de bacterii si drojdii. O alternativa excelenta la bauturile racoritoare zaharoase si la cele cu aspartam. Este, de asemenea, o modalitate excelenta de a inlocui alcoolul. Unele kombucha sunt foarte bune si distractive de baut. Din ce in ce mai multe baruri il ofera. Daca vrei sa incerci si tu aceasta reteta pentru 4 persoane, gata in 5 minute, iata cum se face:

Pentru ingrediente, vei avea nevoie de: 50cl suc de clementine / 25cl suc de sfecla / 25cl suc de lamaie / 25cl suc de ghimbir / 1 sticla de Kombucha Pentru preparare, nimic mai simplu: amesteca toate ingredientele. Poti adauga cateva zmeura sau felii de lamaie pentru un plus de aroma. Serveste-o rece, este si mai buna.  Este bautura perfecta de dimineata, asta e  sigur!

In plus, in conformitate cu un studiu publicat in anul 2000 de cercetatorii Dufresne & Farnworth, aceasta bautura milenara reduce obezitatea si regleaza foamea.

Integrarea bauturii kombucha in rutina zilnica este extrem de usor de realizat, deoarece trebuie sa respecti o singura regula: serveste-o atunci cand ai cea mai mare pofta. Pe stomacul gol, ii vei intari efectele probiotice. In timpul meselor, faciliteaza digestia.

Facebook Comments