Accident grav pe Oradea-Arad, un copil în stop cardio!

by webeditor

Un accident rutier s-a produs, joi, pe DN 79, în judeţul Bihor, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Un copil este în stop cardio-respirator şi se fac manevre pentru salvarea sa. Circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului.

”ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz şi un autoturism”, a transmis, joi, ISU Bihor.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje.

”Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează victimele şi le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, au mai precizat pompierii.

Potrivit acestora, patru persoane vor fi transportate la spital, iar un bărbat refuză să meargă la unitatea medicală.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată pe DJ 797 pentru direcţia Oradea – Salonta şi pe DC 77 pentru direcţia Salonta – Oradea.

Facebook Comments