Accident grav pe Arad – Nădlac. Patru persoane au ajuns la spital

by Andreea Radu

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme s-a produs joi pe DN 7 Arad – Nădlac, pe raza oraşului Pecica, patru persoane fiind rănite în urma acestuia, conform ISU Arad.

„În urma accidentului au fost rănite patru persoane, una dintre acestea, rănită mai grav, aflându-se în stare de inconştienţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri din cadrul ISU Arad”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a precizat că în microbuz se aflau şapte persoane, în vreme ce în cele două autoturisme se aflau cinci şi, respectiv, patru persoane.

„Dintre cei 16 ocupanţi ale celor trei autovehicule, şapte au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cu două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat maior George Pleşca.

Facebook Comments