(UPDATE) Accident grav în apropiere de vama Nădlac. Printre victime sunt și trei copii

by Florian Popa

Update: Toate victimele au fost preluate de echipajele medicale si transportate la UPU Arad. Toți sunt stabili și conștienți.

Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineață, pe A1, la 1 km de vama Nadlac , fiind implicate două autoturisme și o autoutilitară. Șapte persoane au fost implicate în accident, fiind răniți 3 copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani și 3 adulți, conștienți-cooperanți, în timp ce o persoană a rămas încarcerată.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17. Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2. Din cauza altor preocupări, de natură a-i distrage atenția, acesta nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană, intrând în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană.
În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică. În acest moment se circulă doar pe banda doi, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1.

Facebook Comments