Abia acum s-a aflat. Când și-a botezat Ștefan Bănică Jr. băiețelul

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinții unui băiețel, în luna mai a acestui an. Așa cum au procedat și în cazul căsătoriei dintre ei, același lucru s-a întâmplat și în cazul botezului lui Alexandru, care a fost organizat în cea mai mare discreție, de către cei doi artiști.

Abia acum s-a aflat când a avut loc evenimentul.

Se pare că botezul lui Alexandru a avut loc pe 22 septembrie, la un restaurant de lux din Capitală, potrivit Spynews. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a confirmat acest lucru, preferând să păstreze discreția cu care ne-au obișnut până acum.

Și-au unit destinele în Bulgaria

Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria, în urmă cu doi ani, iar alături le-au fost doar persoanele apropiate. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat Lavinia Pîrva la tv, anul trecut Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul mai are doi copii, Radu și Violeta.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments