Abi Talent si-a pus fanii pe jar

by Cristian Dobre

Abi Talent a fost pus pe glume seara trecută. “Regele României” le-a făcut o farsă de zile mari fanilor, iar pentru moment ei chiar au crezut că este pe bune.

Abi Talent face el ce face și intră din nou în atenția fanilor de pe Instagram. Nu postează prea des, dar și când postează face furori. Pe lângă faptul că sute de mii de persoane îi urmăresc Story-urile, artistul are și un număr record de aprecieri la postările sale.

Ei bine, recent Abi a decis să își păcălească puțin fanii și chiar a reușit pentru câteva secunde. Artistul apare în primul Instastory bătut și întins pe jos, apoi un băiat se filmează cu ceasul lui scump. După ce a reușit să sperie pe toată lumea, Abi s-a filmat în pat să pară că a fost doar un vis. A vrut să le arate internauților care este felul în care vor să îl vadă mulți.

După le-a arătat admiratorilor cum au stat lucrurile, de fapt. S-au amuzat copios, dar “Regele României” a transmis și un mesaj prin care și-a atenționat fanii că multă lumea îi vrea rău. La final, le-a spus acestora să se pregătească. Probabil, urmează să lanseze o nouă piesă, despre care fanii au avut multe întrebări.

„Am văzut că…toți îmi vor răul. Toți vor să mă vadă fix așa pe jos, bătut. Dar ghiciți ce? Mă iubește prea mult Dumnezeu.”, a scris Abi Talent la Instastory.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments