A vrut să treacă vama cu un TIR „confiscat“ din Spania

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autocamion,  în valoare de 22.000 de euro, căutat de autorităţile din Spania.

 

În data de 18.01.2021, în jurul orei 06.45, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, conducând un ansamblu rutier,  format din cap tractor și semiremorcă.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că automarfarul figurează semnalat ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că este doar șofer, nefiind proprietarul mijlocului de transport, și nu știa despre faptul că acesta era căutat de autorităţi.

Autocamionul  în valoare de  22.000 de Euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, cercetările fiind continuate, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

Facebook Comments