A început școala și la Penitenciarul Arad

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Marți, 10.09.2019, Penitenciarul Arad a marcat, în mod festiv, deschiderea anului şcolar 2019 – 2020, la sediul instituţiei.

La invitația domnului subcomisar de poliție penitenciară dr. Dan Halchin, directorul Penitenciarului Arad, la festivitatea de deschidere a noului an școlar au participat domnul profesor Ovidiu Toderici, inspector pentru învățământul special din cadrul I.S.J. Arad, doamna profesor Florentina Cirin, director al Liceului Special „Sfânta Maria” Arad, personalul didactic ce va asigura instruirea şcolară a persoanelor condamnate, personalul Serviciului de Reintegrare Socială din cadrul instituției, precum si persoanele condamnate înscrise la cursurile şcolare (clasele I – X), în anul şcolar 2019 – 2020.

Educaţia persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate pentru administraţia Penitenciarului Arad, fiind o etapă esențială în procesul de pregătire a acestora pentru revenirea în comunitate şi sporirea şanselor de reintegrare socială. Astfel, pentru buna desfăşurare a activităţilor şcolare au fost pregătite corespunzător toate spaţiile necesare desfășurării în bune condiții a procesului de învățământ.

 

Facebook Comments