A făcut terapie pentru a se putea obişnui cu faima adusă de rolul din Game of Thrones

by Cristian Dobre

Actorul britanic Kit Harington a dezvăluit că a făcut terapie pentru a se putea obişnui cu faima mondială adusă de rolul din Game of Thrones, relatează miercuri Press Association.

Kit Harington interpretează rolul Jon Snow în serialul HBO din 2011 şi va purta faimoasa sa capă de blană pentru ultima oară în cel de-al optulea sezon care va fi difuzat în aprilie.

Actorul nu era foarte cunoscut când a apărut pentru prima oară în Game of Thrones, însă acum este una dintre cele mai faimoase vedete datorită serialului.

Harington, 32 de ani, a recunoscut într-un interviu pentru Variety că a simţit presiune atunci când faima sa datorată personajului Jon Snow a crescut constant şi a devenit astfel extrem de cunoscut.

“Nu a fost un moment foarte bun în viaţa mea. Am simţit că trebuie să simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume, când, de fapt, mă simţeam foarte vulnerabil”, a spus actorul.

“Era o perioadă nesigură în viaţa mea – aşa cum cred că simt majoritatea oamenilor la vârsta de 20 de ani. A fost momentul când am iniţiat terapia şi am început să vorbesc cu oamenii. M-am simţit foarte nesigur şi nu vorbeam cu nimeni”, a mărturisit el.

“Trebuia să mă simt foarte recunoscător pentru ceea ce aveam, însă mă simţeam extrem de îngrijorat dacă voi putea să joc”, a mai spus actorul britanic.

Cel de-al optulea şi ultim sezon al serialului Game Of Thrones apare în aprilie, iar Harington a declarat: “Este sfârşitul călătoriei lui Jon, indiferent care va fi acesta… Sunt mulţumit de modul în care s-a terminat povestea lui”.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments