A DECEDAT FOSTUL PRIMAR DOREL POPA ! INMORMANTAREA VA AVEA LOC VINERI (UPDATE)

by Cosmin Mihuta

Update: Priveghiul va avea loc miercuri și joi, ora 19, la Biserica Baptistă Maranata Arad.
Înmormântarea va avea loc vineri, ora 12, se pleacă de la Biserica Baptistă Maranata Arad.

 

Fostul primar al Aradului, Dorel Popa, a decedat duminică seara, la Spitalul Judeţean Arad, după ce a suferit un infarct. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, din nefericire, acesta n-a mai putut fi salvat.

Dorel Popa a fost primar al Aradului în perioada 2000-2004, iar în decembrie 2012 a candidat din partea USL pentru un post de senator pe colegiul 3 Arad, însă nu a reuşit să obţină un loc în Parlamentul României, deşi a câştigat colegiul respectiv cu 44 la sută. Dorel Popa a fost şi pastor al Bisericii Maranata. Dorel Popa era căsătorit şi avea un băiat. În august, fostul primar ar fi împlinit 60 de ani.

 

„Aradul…Este orașul în care m-am născut, am învățat, m-am format. Într-o vreme i-am fost și primar. Sunt legat de-o viață așa cum vedeți de acest oraș. Spre deosebire de mulți, și nu o spun cu răutate ci cu părere de rău, eu mă plimb prin oraș fără să mă strecor sau să am vreo teamă. Mă apropiu de 60 ani, o vărstă care obligă să dai din ceea ce ai primit. Iar eu am primit de la Dumnezeu, mult. În schimb stau în aceiași casă de zeci de ani și nu intenționez să-mi fac vilă și nici să trăiesc despărțit de arădeni. Unii poate nu înțeleg asta, dar cu timpul vor vedea că goana după averi necontrolabile costă, uneori chiar și libertatea în cazul celor care au adunat-o dincolo de lege. Acestora le spun că banii nu îi fac puternici, mai degrabă sclavi. Puterea este dată de mulțumirea că la sfârșitul fiecarei zi ai reușit să faci ceva bine pentru poporul care te-a mandatat. Aceasta îți va da și somnul liniștit“.

Dorel Popa (1954-2014)

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace ! Sincere condoleanţe familie îndoliate din partea redacţiei LiveArad.ro !

 

Facebook Comments