A căzut amicalul CFR Cluj – UTA! Campioana va juca sâmbătă, la Botoşani

by Sorin Haut

Jucătorii lui FC Botoşani au efectuat, marţi dimineaţă, testele pentru depistarea virusului Sars-Cov-2, iar acestea au fost negative, anunţă telekomsport.ro. Astfel, echipa pregătită de Marius Croitoru a revenit la antrenamente şi îşi va disputa meciul de sâmbătă, ora 20, cu CFR Cluj, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Aşa cum spera Valeriu Iftime, toţi jucătorii moldovenilor au primit rezultate negative la testele pentru depistarea noului coronavirus. În aceste condiţii, FC Botoşani va disputa partida de acasă, cu CFR Cluj.  Aşadar, amicalul campioanei cu UTA, de duminică seară, a căzut!

Liderul Ligii a II-a nu a disputat încă nici un joc de verificare, deşi şi-a reluat pregătirea de aproape o lună. Laszlo Balint şi-ar fi dorit un amical tare, iar testul cu trupa lui Dan Petrescu ar fi picat exact la timp. La momentul ăsta ştim că toate testele sunt negative, aşa că FC Botoşani va putea fi programată. Meciul cu CFR Cluj ar trebui să se dispute sâmbătă, iar restanţa cu Universitatea Craiova marţea viitoare, a precizat pentru Digi Sport Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Rămâne de văzut ce soluţii se vor găsi  în următoarele zece zile, deşi este foarte greu de găsit în această perioadă o parteneră pentru amical. Mai ales în contextul testelor pentru COVID-19. Până acum, UTA a încercat să joace cu Szeged, Pecica, Lipova şi în ultimă instanţă, cu CFR Cluj, dar toate planurile au picat din diverse motive.

 

Facebook Comments